Hapet konkursi Erasmus + i eseve dhe arteve të bukura ‘Evropa ime’.

Konkursi Erasmus + i eseve dhe arteve të bukura ‘Evropa ime’ është zyrtarisht i hapur !

Dërgoni punën tuaj, ndani përvojën me ne dhe fitoni çmime !

Mbani në vëmendje kriteret dhe afatet e aplikimit.

Ju mirëpresim!