NATIONAL ERASMUS+ OFFICE ALBANIA

Starting from 2014, National Tempus Offices were transformed into National Erasmus+ Offices (NEO)…

ALBANIAN HEREs

Click here for more

 ACTIVITIES

kutia2Click here for more

National and European Documents of Higher Education

Click here for more

new 2017 CALLS IN ERASMUS+

Students throwing graduation hats

Click here for more

Latest News
June 8, 2015

AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

 Njoftim i datës 1 Qershor 2015. (Linku) Projekti  “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri” Kërkesë për shprehje interesi për shërbimin e konsulencës individuale (Shqip / Anglisht) Njoftim për prokurim shërbimi (Anglisht)…
Continue reading »
June 5, 2015

Erasmus + National Seminar on ‘Raising capacities of Albanian universities for internal governance”

 Zyra Kombëtare Erasmus+ (ish Zyra Tempus) ka kënaqësinë t’ju ftojë në seminarin kombëtar që do të organizojë në bashkëpunim me ekspertët Erasmus+ për Reformat e Arsimit të Lartë (HERE), në Universitetin e Elbasanit në datë…
Continue reading »
May 27, 2015

ERASMUS+ OPPORTUNITIES FOR STUDENT AND STAFF

Programi Erasmus + i ofron çdo studenti shqiptar  mundësinë e ndjekjes me bursë të një programi të plotë Masteri dhe Doktorature si dhe financimin e shkëmbimeve akademike afatshkurtra në një mori universitetesh evropiane.    Një…
Continue reading »
May 11, 2015

Second round call in ERASMUS + KA1 “International Credit Mobilities”.

Pas mbylljes së raundit të parë të aplikimeve, Komisioni Evropian ka vendosur të hapë një raund të dytë aplikimesh vetëm për komponentin KA1 të Erasmus+ “International Credit Mobility”.  Ky komponent ka në qendër vetëm shkëmbime studentësh…
Continue reading »
January 28, 2015

Aplikoni per shkëmbime afatshkurtra në Erasmus Mundus

Programi Erasmus Mundus i ofron çdo studenti, pedagogu apo të punësuari në Institucionet e Arsimit të Lartë  mundësinë e shkëmbimeve akademike afatshkurtra në një mori universitetesh evropiane. Pjesmarrja në program bëhet nëpërmjet aplikimit individual dhe…
Continue reading »
January 6, 2015

How to complete the Application Package in Capacity Building

Please find in the following link instructions for completing the Application Package in Capacity Building in the field of Higher Education (CBHE) part of  KA2 – Cooperation for innovation and the exchange of good practices .…
Continue reading »
November 12, 2014

Calendar of info days in Albania

Albanian information campaign on Erasmus+   Event Location Date        Info day for students focused on: 1.international credit mobility 2. Joint Master Degrees 3. Special mobility component in Capacity Building     Tirana; at EU…
Continue reading »
November 4, 2014

Invitation to Erasmus+ National Info Day: the 7-th of November

The Albanian Erasmus+ Office is very pleased to invite you to the “Erasmus + National  Info Day” to be held on the 7-th of November 2014, at the premises of the Polytechnic University of Tirana, from…
Continue reading »
October 23, 2014

Invitation to “Let’s talk about Erasmus+” meeting

Albanian Erasmus+ Office in cooperation with the University of Tirana are organizing on the 27-th of October 2014, at 12.00 o’clock, the Info Day for students called “Let's talk about Erasmus+”. The location is Salla Liria, at…
Continue reading »
October 22, 2014

Job vacancy in Erasmus+ Office Albania

Erasmus + Office in Albania   Recruitment of one NEO staff The European Commission applies a policy of equal opportunities.   Background Erasmus+ is the new European Union programme that supports projects, partnerships, mobility and…
Continue reading »
Useful links

THE EDUCATION, AUDIOVISUAL AND CULTURE EXECUTIVE AGENCY (EACEA)

THE DIRECTORATE GENERAL FOR EDUCATION AND CULTURE (DG EAC)