Stafi i ZKE+ ndërmori më 23 dhe 26 maj 2017, vizitën monitoruese për projektin Tempus “E-Learning, Innovation, Sustainable Albanian Agriculture–ELISAA”. Ky aktivitet u zhvillua në Tiranë dhe Korҫë.

Projekti 3 vjeçar ELISAA (2013-2016), ka mbështetur zhvillimin e indrustrisë bujqësore nëpërmjet futjes së programeve trajnimi të përparuar dhe profesional në sektorin e bujqësisë përmes një kursi edukimi elektronik në distancë (e-lërning).

Projekti u koordinua nga Universiteti “Aldo Moro” në Bari dhe përfshin 14 institucione partnere në Italia, Franca, Belgjika dhe Shqipëria. Universiteti Bujqësor i Tiranës, Universiteti Politeknik i Tiranës dhe Universitetin “Fan Noli” të Korcës janë universitetet shqiptare në projekt.

Për më tepër informacion: http://www.elisaatempus.com