Stafi i ZKE+ ndërmori vizitën monitoruese për projektin Tempus CHTMBAL. Ky aktivitet u zhvillua në ambientet e Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës, më 22 Nentor 2016. 

Projekti 3 vjeçar Tempus CHTMBAL (2011 -2014) mbështeti ngritjen e rrjetit të masterave të nivelit të dytë në fushat e Trashgimsë Kulturore dhe Manaxhimit të Turizmit në vendet e Ballkanit Perëndimor. Projekti u koordinohet  nga Universiteti “G.d’Annunzio” Chieti-Pescara në Itali dhe përfshiu 10 institucione partnere nga, Italia, Spanja, Polonia, Kosova dhe Shqipëria.

Për më tepër informacion vizitoni: http://www.chtmbal.com/