Me date 10 Maj Zyra Kombetare Erasmus+, ishte e pranishme ne panairin e BE-së, ne aktivitetin më te madh te Javës së Evropës 2019, ne nje  pasdite plot argëtim, diskutime, muzikë, plotësisht dedikuar Evropës dhe mbi te gjitha me shume informacione te vlefshme studimet ne Universitetet Europiane, programet e mobilitetit per student, bursat për studime Master, financimin e projekteve te bashkëpunimit mes universiteteve shqiptare dhe europiane nepermjet programit Erasmus+