Zyra Kombetare Erasmus+ me date 6 Maj ka qene  e pranishme ne Ceremonine e hapjes se Erasmus+ Days, ne Universitetin ‘Aleksander Xhuvani’ ne Elbasan, duke vijuar qe me date 8 Maj te jete e pranishme ne International Fair me stenden Erasmus+, ku ka ndare informacione mbi programin Eramsus , mbi mobiltete te shkembimit dhe bursave per Master. Te ftuar ne kete aktivitet ishin 11 Universitete te huaja te cilat prezanantonin gjithashtu programet e tyre te studimit. Ky aktivitet u prit me shume entuziazem nga studentet e Universitetit te cilet vizituan stenden e Erasmus +.