Data: 31 Maj 2019

Vendi: Universiteti “Ismail Qemali” Vlorës.

Tema: Takim Informaciondhënës

Një nga mënyrat më të thjeshta për të mësuar më tepër për Erasmus+ është të merrni pjesë në aktivitetet e Info Sessions qe zyra kombëtare Erasmus+ organizon.

Këtë të Premte, datë 31 Maj, ju ftojmë në ambjentet në Universitetit të Vlorës për të biseduar me tepër dhe jemi të hapur për pyetjet tuaja.

 

Tek linku me poshte gjeni axhenden:

Regional Info Day Erasmus+ 31 May 2019