Datë: 16 Janar, 2020

Vendodhja: Universiteti Polis

Organizuar: UPolis  mbështetur nga Zyra Kombëtare Erasmus+

 

Ditën e Enjte, datë 16 Janar, Zyra e Projekteve në Universitetin Polis në bashkëpunim me Zyrën Kombëtare Erasmus+, organizojnë në ambientet e Universitetit POLIS takimin informues per programin Erasmus+, gjatë të cilit studentët mësuan më tepër rreth mundësive të shkëmbimit dhe projektet Erasmus+.

Gjatë aktivitetiti studentët u informuan për proçedurat e aplikimit, dokumentat e nevojshme për aplikim, respektimin e afateve si edhe te rejat për thirrjet 2020. Dy studente me mobilitet Erasmus+ në Universitetin e Graz-it, ndanë eksperiencën e tyre për mënyrën e aplikimit, dokumentat e nevojshme para dhe gjatë mobilitetit si edhe disa këshilla për të shijuar në maksimum këtë eksperiencë unike.

Infomacione të mëtejshme për mundësitë e programi Erasmus+ nuk munguan gjatë ditës informuese.

 

Më shumë informacion për KA1 gjeni:

https://erasmusplus.al/?page_id=2645&lang=sq