Data: 26 Tetor 2019

Vendi: Hilton Garden Inn, Tiranë, Albania.

 

Në datën 26 Tetor, në hotel “Hilton Garden Inn”, u zhvillua Panairi “Studio ne Europë”-Tiranë. Në këtë panair u mblodhën akademikë, kërkues nga 34 shtete dhe studentë shqiptarë, për të krijuar kontakte të reja dhe për t’u informuar mbi programin Erasmus+. Hyrja ishte falas për të gjitha kategoritë. Zyra Erasmus+ në stendën e saj u vizitua mbi 300 student dhe prindër si edhe mbi 100 akademikë të interesua për mundësitë e shkëmbimeve studentore dhe stafi ashtu si edhe për hapësirat për intership dhe programet master dhe doktoraturë. Programet Joint Mater Mundus dhe Marie Currie zinin pjesën më të madhe të të interesuarve.

Më shumë informacion per Study in Europe :

https://ec.europa.eu/education/study-in-europe/

ose në facebook-un: Albanian Erasmus+Office

https://www.facebook.com/Albanian-Erasmus-Office-359546980904543/