Na u bashkoni!

Kur? Në datën 19 Nëntor 2020, ora 15:00

Ku? Livestream në SCiDEV FB

 

Aktiviteti “Debati Studentor mbi të ardhmen e Shkëmbimeve Studetore Erasmus+” është i organizuar nga SCiDEV dhe  ESNTirana iniciuar nga ZKE Shqipëri.

Diskutimi do të fokusohet në temën “Mobiliteti dixhital për të ardhmen e shkëmbimeve të Erasmus +”

Ju ofrojmë një debat profesional, të strukturuar në 2 grupe të përbëra secila nga 4 anëtarë, i cili do të sjellë një standard Europian të diskutimit dhe etikës.