Datë: 18 Dhjetor 2020

Vendndodhja: Takim në platformën digjitale- Google Meet

Organizuar nga: Erasmus Student Network & Komisioni Europian

 

Në datën 18 Dhjetor u organizua takimi në platformën digjitale GoogleMeet me titullin: Statusi actual i lëvizshmërisë së studentëve në vendet partnere Erasmus + (Partneriteti Lindor, Rusia dhe Ballkani Perëndimor), organizuar nga Erasmus Student Network & Komisioni Evropian. Në këtë takim u ftuan NEO nga Partneriteti Lindor, Rusia dhe Ballkani Perëndimor dhe rrjeti i ESN. Erida Curraj nga NEO Shqipëria dhe Svetlana Shytikova NEO e Ukrainës, prezantuan një pasqyrë lëvizshmërisë të studentëve gjatë COVID-19 në vendet e tyre.

 Znj. Curraj prezantoi gjetjet e Sondazhit: Ndikimi i COVID-19 në projektet e ICM ”në Shqipëri që është kryer gjatë qershorit 2020. Kostis Giannidis, Presidenti i ESN prezantoi mbështetjen e ESN gjatë COVID-19.

NEO në Shqipëri dhe ESN në Shqipëri po punojnë afër njëra-tjetrës për të njëjtin qëllim, për të mbështetur plotësisht studentët e ardhur në Shqipëri, duke ndërtuar axhendën e përbashkët dhe duke organizuar aktivitete të ndryshme.

 

Axhenda e aktivitetit: 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [106.15 KB]

Më shumë informacione mbi sondazhin e ESN: https://esn.org/covidimpact-survey

Raporti i plotë i ZKE+ mbi “Impact of the COVID-19 on the ICM projects”: https://erasmusplus.al/wp-content/uploads/2020/12/W_SurveyReport-_ICM-Impact-Covid-19.pdf

Informacione për ESN në Tiranë: