Date: 16 Tetor 2020

Vendi: TEAMS & live stream on FB page

Organizuar: Mediterranean University of Albania

Dita e dytë e aktiviteteve ErasmusDays filloi me aktivitetin “Inclusive Erasmus+, i cili u zhvillua online dhe u publikua per audiencen direkt ne LiveStream FB, u organizua nga Universitetit  Mesdhetar të Shqipërisë me pjesëmarrjen e Zyrës Kombëtare Erasmus + .

ZKE+ dhe publiku u informua per mundësitë e shumta qe ky institucion u ofron studentev dhe stafit jo vetem ne programin Erasmus+ por edhe ne programe te tjera

UMSH është fitues i dy projekteve Erasmus+ për AL ne programin E+ “Rritje Kapacitetesh në Arsimin e Lartë” në Shqipëri ku një prej tyre është edhe coordinator me titullin “University to Society Innomediaries in Albania: CoProduction of knowledge and research that matters” dhe me partnerët shqiptarë:

  • Universiteti i Durrësit “Aleksandër Moisiu”
  • Dhoma e tregëtisë dhe e Industrisë në Tiranë
  • Qendra Shkencë dhe Inovacion Për Zhvillim (SCiDEV)
  • European Education Initiative (UET)
  • Qëndra për Studime Krahasuese dhe Ndërkombëtare
  • Universeti Shkodrës Luigj Gurakuqi
  • KPT Shpk

Më shumë informacion mund të gjeni në:

Vidio e aktivitetit :

https://www.facebook.com/watch/live/?v=3995353470480414&ref=watch_permalink