Data: 16 Tetor 2020

Vendndodhja: Top Channel

Gjatë ditëve ErasmusDays, ish studentja e programit master të përbashket Erasmus+ Mundus,  Ornela Bardhi e ftuar në emisionin e mëngjesit në TopChannel tregon rrugëtimin e saj se si ka aplikuar dhe ka qenë e sukseshme në të gjitha programet Erasmus+; shkëmbim studentor,  master Erasmus Mundus dhe tani po studjon doktoraturë nën programin Marie Curie.

Më shumë informacione për aktivitetin: https://top-channel.tv/video/wake-up-si-mund-te-behesh-pjese-e-programit-erasmus-te-bashkimit-evropian/

Janë hapur aplikimet për master të përbashkët Erasmus Mundus.

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/library/scholarships-catalogue_en

To know more about the Erasmusdays:

www.erasmusdays.eu

Raportin e plotë ErasmusDays në Shqipëri:

https://erasmusplus.al/wp-content/uploads/2020/11/ErasmusDays_NEOAlbania.pdf