Data: 16 Tetor 2020

Vendndodhja: TVSH

 

Gjatë ditëve ErasmusDays në programin “Mirëmëngjes Shqipëri” në datën 16 Tetor 2020 ishin të ftuar Ish studentja e Universitetit Europian të Tiranës, Irisa Veizaj ish student në programin Erasmus+ shkëmbimin studentor në Spanjë dhe Elton Basha, Drejtor i Zyrës të Marrëdhënieve me Jasht në Fakultetin e Bioteknologjisë në Universitetin Bujqësor të Tiranës,.

Studentja Irisa, ndau eksperiencën se si ka aplikuar në Shkëmbimin Studentor dhe se sa magjepse ka qenë eksperienca e saj ne Spanjë. Kurse Z. Basha shpjegoi kriteret dhe procedurat e aplikimit të Universitetve Shqiptare gjatë ndërtimit të marrëveshjeve bilaterela.

Intervistën e plotë e gjeni: https://www.youtube.com/watch?v=DGyF4wTvfNU

Më shumë detaje për ErasmusDays: www.erasmusdays.eu

Raportin e plotë për ErasmuDays në Shqipëri e gjeni:

https://erasmusplus.al/wp-content/uploads/2020/11/ErasmusDays_NEOAlbania.pdf