Data: 16 Tetor 2020

Vendndoshja: Kanali televiziv A2CNN

Ditët Erasmus festohen çdo vit në Europë dhe gjithë Botë, këtë vit datat 15,16 dhe 17 Tetor ishin të mbushura me festime në institucionet e ALve në Shqipëri. Në datën 16 Tetor,  studentja e programit Erasmus+ Joint Master Mundus, Klaudja Koçi e ftuar në emisionin e mëngjesit në A2CNN tregon eksperiencën e saj se si aplikoi në këtë program, se si ky program e ka rritur për të ardhmen e saj të sukseshme.

https://www.youtube.com/watch?v=4NheO4sQAnM

Janë hapur aplikimet për Master të Përbashkët Erasmus Mundus, katalogu i programeve e gjeni: https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/library/scholarships-catalogue_en

Informacione per ErasmusDays I gjeni:

www.erasmusdays.eu

Raporti i plotë mbi aktivitetet ErasmusDays në Shqipëri:

https://erasmusplus.al/wp-content/uploads/2020/11/ErasmusDays_NEOAlbania.pdf