Ftohen te gjithe studentet e interesuar te aplikojne ne master-in e perbashket Erasmus Mundus ne Mekatronike- EU4M.
Per me shume informacion lidhur me kete master dhe aplikimin e tij, ndiqni kete link : https://www.eu4m.eu/inicio
Per cdo pyetje apo paqartesi qe mund te keni, ndiqni shpjegimet e dhena ne rubriken F.A.Q. https://www.eu4m.eu/support

I urojme suksesese te gjithe aplikanteve!