Projekti BLUEWBC

Fjale pershendetese ne aktivitetin permbylles te projektit ‘BlueWBC’ qe u zhvillua ne Fakultetin Ekonomik te Universitetit te Tiranes ne dt. 25 Tetor...

Projekti Know-Hub

Fjale pershendetese ne konferencen nderkombetare hibride qe u zhvillua ne universitetin “Ismail Qemali” te Vlores, në kuadër të projektit ‘Know-Hub’: ‘Bashkëpunimi akademik-industri për inovacion’, gjate dt.15-16 Shtator 2022. Screenshot...

Europe Week in Tirana

Në panairin e “Javës së Evropës” në Tiranë, u festua dhe Dita e Evropës. Ndër stendat e renditura për t’i ardhur në ndihmë publikut ishte dhe stenda e Zyrës Kombëtare Erasmus+. Vizitorët e stendës u informuan rreth mundësive të ofruara nga Erasmus+, duke u pajisur...