Erasmus+ 2024 Call for Proposals launched !

Useful links: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/erasmus-programme-guide; https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=OJ:C_202301262; https://erasmusconference2023.eu/Paris1/AVEX/2023-10-17_41/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab...

Europe Week in Tirana

Në panairin e “Javës së Evropës” në Tiranë, u festua dhe Dita e Evropës. Ndër stendat e renditura për t’i ardhur në ndihmë publikut ishte dhe stenda e Zyrës Kombëtare Erasmus+. Vizitorët e stendës u informuan rreth mundësive të ofruara nga Erasmus+, duke u pajisur...

Europe Week in Vlora

“Java e Evropës” është zhvendosur në Vlorë, Zyra Kombëtare Erasmus+ me stendën e saj vazhdon të jetë e hapur për shumë të interesuar rreth programit. Vizitorët e stendës informohen rreth mundësive të ofruara nga Erasmus+, duke u pajisur gjithashtu me materiale...

Europe Week in Shkodra

Me nisjen e “Javës së Evropës” në Shkodër, Zyra Kombëtare Erasmus+ me stendën e përfaqësuar nga Znj. Elona Saraçi, priti shumë të interesuar rreth programit. Vizitorët e stendës u informuan rreth mundësive të ofruara nga Erasmus+, duke u pajisur gjithashtu me...

NEO Publications

Info Brochure Erasmus Days 2020 Cluster Meeting Albania Survey Report “Impact of Covid19 on CBHE projects” Survey Report “Impact of Covid19 on ICM Agreements” National Impact Study Albania Factsheets...