Ju ftojmë të shfletoni raportin që WBAA –‘Shoqata e ish-studentëve të Ballkanit Perëndimor’ ka publikuar së fundmi, lidhur me aktivitetet e zhvilluara në katër vitet e para të organizimit të saj. Raporti tregon se si WBAA kontribuon në shkëmbimet drejt BE-së të studentëve të rajonit, promovimin e programeve të lëvizshmërisë, modernizimin e Arsimit të Lartë dhe zhvillimin akademik dhe profesional të të rinjve në rajon.

Për më shumë, ndiqni link-un WBAA Report – WBAA (western-balkans-alumni.eu)